Caltha Bezoplachový kondicionér na vlasy Máta 200 ml
Objem: 200 ml
Vhodné pro: mastné vlasy
Máta kadeřavá se svou svěží vůní je odpradávna používána k čištění a ke zklidnění podrážděné pokožky. Zabraňuje tvorbě lupů. Prokrvuje pokožku a má mírně svíravé účinky, působí tedy pozitivně i proti vypadávání vlasů.
Nezbytně nutné složky v bezoplachových kondicionérech jsou emulgační vosky, které dovolují spojit vodní a olejovou fázi do jemných emulzí. Vyhladí vlasové vlákno, zabrání statickému efektu a při smíchání s vodou pomohou odplavit z vlasů nečistoty.
Kondicionéry Caltha obsahují místo silikonových sloučenin přírodní emulgátory na voskové i olejové bázi a změkčovadla rostlinného původu; například biologicky odbouratelný coco caprylát je vyroben z kokosového oleje, je šetrný i k namáhané pokožce a usnadňuje vstřebávání účinných látek rozpustných v tucích. Všechny emulgátory použité v kondicionérech Caltha se vyznačují lehkostí, dobrou vstřebatelností a v neposlední řadě jsou šetrné i k citlivé pokožce.
Sametově jemné emulze jsou vhodné i pro rozčesávání kudrnatých, dlouhých a hustých vlasů. Nezanechávají pocit mastnoty, nezatěžují vlasové vlákno, vyhlazují jej a zároveň zabraňují jeho vysoušení.
Další složku tvoří panthenol. Ten vlasy hydratuje, regeneruje a zanechává je lesklé. Po vstřebání pokožkou se přeměňuje na látky tělu vlastní a přirozené. Pokožku nedráždí, má hojivý efekt a dokáže v omezené míře bojovat i s bakteriemi a plísněmi.
Použití: Naneste na umyté, ručníkem vysušené vlasy a poté vlasy rozčešte. Kondicionér se neoplachuje.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Caltha (lat. blatouch) je Státním zdravotním ústavem certifikovaná značka kvalitní, z přírodních zdrojů ručně vyráběné kosmetiky.
Ingredience jsou získávány pouze z ověřených zdrojů nejvyšší kvality (Velká Británie, Francie a také Česká republika). Prioritou je výroba takových produktů, které svědčí naší pokožce a které ji pomáhají s regenerací. Proto jsou do přírodních mýdel přidávány prospěšné látky jako jsou sladkovodní řasy chlorella a spirulina, které obsahují obrovské množství chlorofylu.